HTML

Költöztetés

Költöztetés Budapesten

Jó költöztetéssel foglakozó céget találni nem egyszerű. Érdemes utánaolvasni véleményeket keresni, mert nem mindig az olcsó az olcsó költöztetés esetén.

Az ördögnyelvről

Halottál már a nyár legújabb fogyókúrás szenzációjáról, az ördögnyelv kapszulákról? Ezek  kapszulák az ázsiai ördögnyelv vagy konjakgyökér nevet viselő gyógynövény gumójának kivonatát tartalmazza, leginkább glükomannánt, amelyről közismert, hogy egy emészthetetlen rost, mely a gyomorba érve gélt képez, mely segít megszüntetni a szervezetben a zsírlerakodásokat és az egyéb toxinokat is eltávolítja. Tudjunk meg többet az ördögnyelvről és a glükomannánról az ördögnyelv.hu, az ordognyelvkapszula.hu és az ordognyelv.net oldalakról.

Hogyan kalkuláljuk ki a teherautó méretét a költözéshez?

2013.12.31. 13:56 szirmonika

költözés10_1.jpgA teherautó bérlése igen nagy költségeket emészthet fel, így ha nem kalkulálunk megfelelően, akkor a költözés bizony drága mulatság lesz. Sajnos azonban a költözés során teljesen mégsem tudjuk megoldani a teherautó lespórolását, mivel az összes holmink elköltöztetéséhez egy nagy járműre van szükség, amivel a legtöbb ember normál állapotban nem rendelkezik. Persze még mindig sokat spórolhatunk, ha csak a teherautót béreljük ki a költözéshez, viszont költöztetőket vagy sofőrt nem kérünk hozzá.

Ahhoz, hogy felmérjük, hogy mekkora autóval tudunk elköltözni, fontos, hogy megszámoljuk, hogy hány szobányi kacatot kell felpakolni. A fürdőszoba nem feltétlenül számít külön helyiségnek, de a garázsokról, pincékról, padlásokról nem feledkezhetünk meg. Szorozzuk meg a szobák számát 150-nel, ezzel pedig megkapjuk, hogy körülbwlül hány literes teherautóra lesz szükségünk.

Ha nem vagyunk biztosak a dolgunkban, akkor a költöztető cégeket is megkérdezhetjük, hogy mit gondolnak, ennyi meg ennyi holmihoz, illetve ekkora szobákhoz mekkora autó lesz elegendő. Persze ilyenkor fennáll az esély, hogy a költöztető cég ragaszkodni fog ahhoz, hogy a sjaát embereit is felbéreljük a költözéshez, de azért egy próbát megér a dolog, mert lehet, hogy segítőkésznek fognak bizonyulni és lehet velük alkudni.


Szólj hozzá!

Címkék: költözés teherautó költöztetés

A bejegyzés trackback címe:

https://koltoztetes-segitseg.blog.hu/api/trackback/id/tr865718863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása