HTML

Költöztetés

Költöztetés Budapesten

Jó költöztetéssel foglakozó céget találni nem egyszerű. Érdemes utánaolvasni véleményeket keresni, mert nem mindig az olcsó az olcsó költöztetés esetén.

Az ördögnyelvről

Halottál már a nyár legújabb fogyókúrás szenzációjáról, az ördögnyelv kapszulákról? Ezek  kapszulák az ázsiai ördögnyelv vagy konjakgyökér nevet viselő gyógynövény gumójának kivonatát tartalmazza, leginkább glükomannánt, amelyről közismert, hogy egy emészthetetlen rost, mely a gyomorba érve gélt képez, mely segít megszüntetni a szervezetben a zsírlerakodásokat és az egyéb toxinokat is eltávolítja. Tudjunk meg többet az ördögnyelvről és a glükomannánról az ördögnyelv.hu, az ordognyelvkapszula.hu és az ordognyelv.net oldalakról.

Mindent a költöztető dobozokról

2013.06.17. 11:05 szirmonika

költözés.jpgA költöztető dobozok általában azonos súlyúak és minőségűek, mint a közönséges szállítási dobozok, de érdemes belőlük néhány vastagabb kartonból készültet is beszerezni a nehezebb dolgok számára. Ha környezettudatosak vagyunk, akkor semmiképpen ne vásároljunk újonnan dobozokat, hanem kérjünk a közeli szupermarketből. De mire is figyeljünk még oda?

-Egy adott doboz súlya ne legyen több, mint 25 kg. Akkor is, ha költöztető céget bérelünk fel, ne feledjük, hogy a dobozokat önmagukban kell felrakni a teherautóra, amihez meg kell emelni az összes benne lévő tárgyat.

-Ezekre a típusukra lehet szükségünk:

a) 16 x 12 x 12. Ezekbe a dobozokba biztonságosan akár 30 kg tárgy is belefér. Érdemes az ilyen arányú dobozokba pakolni a könyveket, a konyhai termékeket, az edényeket, a lámpákat.

b) 18 x 18 x 16 Ebbe kerüljenek a ruhák, az edények és az elektronikus tárgyak.

c) 18 x 18 x 24 Kiváló a nagyobb lámpákhoz, az ágyneműhöz és a nagyobb konyhai berendezésekhez.

d) 22 x 22 x 21 Akár 35 kg-ot is elbír, de nem érdemes túlságosan telizsúfolni. A párnáknak, játékoknak, takaróknak ajánlott.

e) 24 x 18 x 24 takaróknak, párnáknak, paplanoknak.

-A ruhásszekrény kipakolásához már szerezhetünk olyan dobozokat is, amik egy komódra emlékeztetnek. Ebbe a dobozba bele lehet úgy pakolni, hogy ne gyűrődjenek meg a ruhák.

- A tükrök számára tervezett dobozokban sínek vannak, amikbe be lehet csúsztatni az egyes darabokat.

 

Szólj hozzá!

Címkék: költözés költöztetés

A bejegyzés trackback címe:

https://koltoztetes-segitseg.blog.hu/api/trackback/id/tr475365411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása