HTML

Költöztetés

Költöztetés Budapesten

Jó költöztetéssel foglakozó céget találni nem egyszerű. Érdemes utánaolvasni véleményeket keresni, mert nem mindig az olcsó az olcsó költöztetés esetén.

Az ördögnyelvről

Halottál már a nyár legújabb fogyókúrás szenzációjáról, az ördögnyelv kapszulákról? Ezek  kapszulák az ázsiai ördögnyelv vagy konjakgyökér nevet viselő gyógynövény gumójának kivonatát tartalmazza, leginkább glükomannánt, amelyről közismert, hogy egy emészthetetlen rost, mely a gyomorba érve gélt képez, mely segít megszüntetni a szervezetben a zsírlerakodásokat és az egyéb toxinokat is eltávolítja. Tudjunk meg többet az ördögnyelvről és a glükomannánról az ördögnyelv.hu, az ordognyelvkapszula.hu és az ordognyelv.net oldalakról.

Mit kérdezzünk meg a költöztető cégtől telefonon?

2013.05.21. 21:24 szirmonika

költözés7.jpgMielőtt felbérelünk egy költöztető céget, ezeket a kérdéseket mindenképp meg kell kérdeznünk, hogy kiderítsük valóban a megfelelő emberekre találtunk rá.

Regisztrációs szám

A költöztető cégeknek rendelkezniuk kell egy azonosító számmal, aminek a segítségével vissza lehet őket követni. Kérdezzünk rá arra, hogy a nyilvántartásba hogy szerepelnek és nézzünk alaposan utánuk.

Árak és becslések

Kérdezzük meg a cégek, hogy mi módon függnek össze az áraik a távolsággal. Ha a cég túl nagy kiszállási díjat számol fel, akkor ne béreljük fel őket. Ha nagy távolságra költözünk, akkor a legjobb, ha kilométeres árat, ha közelebb, akkor órabért határoztok meg. Ne feledjük, hogy a fuvarozó cég köteles egy becslést adni írásban, amit el kell juttatni hozzánk a költözés napja előtt. A becslésnek tartalmaznia kell az összes díjat, amiben már az extra szolgáltatások árai is szerepelnek. A becslésen fel kell tüntetni a fizetés módját is.

Alvállalkozók

Néhány nagyobb költöztető cég alvállalkozókat alkalmaz. Ilyen esetben kérjük el az alvállalkozó nevét és elérhetőségét is. Ezeket az információkat könnyen hozzáférhetővé kell tenni és nem szabad visszatartani. Ha a cég alvállakozókat alkalmaz, akkor fontos meggyőződni arról is, hogy ez a cég is megbízható és jó szolgáltatást kínál.

További díjak

Tudjuk meg mindig, hogy milyen extra díjakra kell számolnunk. Egyes vállalatok az extra nehéz vagy sérülékeny tárgyak cipeléséért, mások a nem könnyen hozzáférhető bútorokért számolhatnak fel extra díjakat.

 

Szólj hozzá!

Címkék: költözés költöztetés

A bejegyzés trackback címe:

https://koltoztetes-segitseg.blog.hu/api/trackback/id/tr885311966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása