HTML

Költöztetés

Költöztetés Budapesten

Jó költöztetéssel foglakozó céget találni nem egyszerű. Érdemes utánaolvasni véleményeket keresni, mert nem mindig az olcsó az olcsó költöztetés esetén.

Az ördögnyelvről

Halottál már a nyár legújabb fogyókúrás szenzációjáról, az ördögnyelv kapszulákról? Ezek  kapszulák az ázsiai ördögnyelv vagy konjakgyökér nevet viselő gyógynövény gumójának kivonatát tartalmazza, leginkább glükomannánt, amelyről közismert, hogy egy emészthetetlen rost, mely a gyomorba érve gélt képez, mely segít megszüntetni a szervezetben a zsírlerakodásokat és az egyéb toxinokat is eltávolítja. Tudjunk meg többet az ördögnyelvről és a glükomannánról az ördögnyelv.hu, az ordognyelvkapszula.hu és az ordognyelv.net oldalakról.

A legjobb költöztető cég megtalálásához

2014.04.18. 10:03 szirmonika

költözés15.jpgMint bármely iparágban, a költöztető cégek esetében is van nagyon sok szélhámos banda, amelyek a nagyközönséget megpróbálják mindenáron kizsákmányolni. Az elveszett tárgyakat letagadják, plusz és nem létező költségeket számolnak fel és visszaélnek mindenféle jogunkkal. A legtöbb ilyen fogyasztói visszaélés az olyan költöztető cégeknél fordul elő, akik a saját hatáskörükön belül működnek és általában nem rendelkeznek széles ügyfélkörrel. Ezek a szélhámos költöztetők a munka mellett saját vállalkozást üzemeltetnek.

Emberek milliói költöznek évente, nagy részük elégedetten végzi el ezt a feladatot, viszont vannak olyan költöztető cégek, amik eléggé megkeseríthetik az anyag költözését, mivel meglehetősen kihasználják a fogyasztót. Az átverések fő oka gyakran az, hogy a költöztető cégek közül gyakran a legolcsóbbat, a legalacsonyabb árfekvésű megoldát választják a költözni vágyók. Ez persze érhető, de általában ezek az olcsó megoldások kevés eredményt hoznak. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a megfelelő költöztetőket béreljük fel, hogy biztos legyen az, hogy minden holmink épségben és egészben az új otthonunkba kerül.

 

Amire mindenképpen oda kell figyelnünk:

-soha ne béreljünk fel nem visszakövethető költöztető céget

-látogassunk el személyesen is a költöztető cég irodájába, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy valóban ők azok, akiknek mondják magukat.

-soha ne fogadjunk el árajánlatot telefonon keresztül vagy szóban, annak mindig legyen írásos bizonyítéka.

-győződünk meg arról, hogy a kiküldött teherautón ugyanazok a elzések szerepelnek, mint a költöztető cég honlapján (logó, telefonszám stb)

-nézz utána az interneten a cég megbízhatóságát illetően.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: költözés teherautó pakolás költöztetés

A bejegyzés trackback címe:

https://koltoztetes-segitseg.blog.hu/api/trackback/id/tr736050116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása