HTML

Költöztetés

Költöztetés Budapesten

Jó költöztetéssel foglakozó céget találni nem egyszerű. Érdemes utánaolvasni véleményeket keresni, mert nem mindig az olcsó az olcsó költöztetés esetén.

Az ördögnyelvről

Halottál már a nyár legújabb fogyókúrás szenzációjáról, az ördögnyelv kapszulákról? Ezek  kapszulák az ázsiai ördögnyelv vagy konjakgyökér nevet viselő gyógynövény gumójának kivonatát tartalmazza, leginkább glükomannánt, amelyről közismert, hogy egy emészthetetlen rost, mely a gyomorba érve gélt képez, mely segít megszüntetni a szervezetben a zsírlerakodásokat és az egyéb toxinokat is eltávolítja. Tudjunk meg többet az ördögnyelvről és a glükomannánról az ördögnyelv.hu, az ordognyelvkapszula.hu és az ordognyelv.net oldalakról.

A költözéssel járó stressz csökkentése 1.

2014.08.07. 08:43 szirmonika

költözés20.jpegA költözés stresszes. Tény, hogy a Employee Relations Council a költözést a harmadik legstresszesebb eseményként tartja számon, közvetlenül a halál és a válás után. De miért is olyan stresszes a költözés és mi a legjobb módja annak, hogy helyt álljunk ezekben a helyzetekben?

 

A költözéssel járó stressz forrásai

Bár számos oka van a költözéssel járó stressznek, az egyik leggyakoribbak a következők:

-félelem az ismeretlentől

-az ellenőrzés elvesztése

-a közösség elvesztése

-feladatokkal való elárasztás

-az idő nyomása

 

Azonban vannak konkrét lépések, amiket megtehetünk annak érdekében, hogy az ilyen stresszes állapotokat minimalizáljuk.

 

A stressz forrása: túlterheltség

A stressz egyik leggyakoribb oka a költözés alatt, hogy túlterheltek vagyunk vagy legalábbis annak érezzük magunkat. Ennek leginkább ahhoz van köze, hogy igen sok számú feladatot kell megvalósítanunk rövid időn belül. Ennek következtében úgy érezhetjük, hogy nem is tudjuk, hogy hogyan lássunk neki a feladatainknak vagy, hogy végigérünk-e a dolgunkon.

 

Hogyan lehet túllépni rajta?

A legjobb terv, hogy tudjunk küzdeni a túlterheltség ellen nem más, mint, hogy első körben készítünk egy listát, amire felírjuk az elvégezendő feladatainkat. Törjük a projektet kisebb és nagyobb darabokra és osszuk szét ezeket a kisebb feladatokat az egyes napokra, úgy, hogy mindegyikre jusson, de egyik esetben se érezzük azt, hogy túl sok a feladat. Pipáljuk ki az elvégzett feladatokat és mindig csak a napi teendőkre összpontosítsunk az egész költözés helyett.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: költözés pakolás költöztetés

A bejegyzés trackback címe:

https://koltoztetes-segitseg.blog.hu/api/trackback/id/tr696580689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása